Vores historie
Alle idéer tager udgangspunkt i et behov. Vores var ret enkelt: en famile har behov for struktur for at trives og udvikles.

Vi erfarede i vores eget familieliv, at der manglede effektive værktøjer til at inspirere vores børn i en travl hverdag. Hvorfor lægger vi strategier for vores virksomheder, men ikke for vores familier? Hvorfor findes der et hav af værktøjer til at klare vores forretning og lederskab bedst muligt, når vi ingen har derhjemme? Så vi satte os for at udvikle en unik, hjertevarm og æstetisk løsning.

Vi er Poster Family
Vi tror på, at familieliv skal bevæge sig omkring trivsel, kreativitet og at have det sjovt sammen.
Vi har skabt et univers, hvor man kan købe funktionelle og smukt designede plakater til enhver smag, som hjælper familier med at blive stærkere og sundere både sammen og som individer. Værktøjer til at udfordre hjernen og kæle for øjet, alt imens vi bliver mere organiserede.

Vi har et ønske om at inspirere familier gennem vores produkter til at organisere hverdagen og gøre mere plads til samvær og alt det sjove.

Poster Family er passionerede omkring at inspirere til balance i familielivet og vi er passionerede omkring funktionelt og smukt design.

Vores plakater
Vores plakatdesign udkommer i forskellige kollektioner. Vi refererer til hver kollektion som ‘plakatfamilie’ og de består af 10-15 plakater. Du kan dekorere dit hjem med den samme plakatfamilie eller mix’n’match fra rum til rum. Vi fortsætter med at lancere nye produkter.

Alle vores plakater er printet på mat papir af højeste kvalitet med håndkraft og respekt.

Poster Family Co-Founders
Michael Stenmann — Partner, CFO i Poster Family
Derudover: CEO af E-Invasion og Babyplan (produkter indenfor fertilitetsbehandling)

Elizabeth Rankich — Partner, CEO i Poster Family
Derudover: Entreprenør, Teknisk projektleder, digital markedsførings ekspert

Simon Nellemann — Partner, Kreativ direktør, designer i Poster Family
Desuden: Partner, Kreativ direktør i Design/ Branding bureauet AM

Kristina May Pries — Partner, Koncept og forretningsudvikler i Poster Family
Desuden: Partner, Adm. direktør i Design/ Branding bureauet AM