Leveringstid
Tillykke – du har købt et helt unikt produkt. Vi printer alle plakater med håndkraft specielt til dig ud fra din bestilling. Vores varer bliver sendt ud på alle hverdage. Bestillinger lagt i weekenden bliver behandlet den følgende hverdag. Vi gør alt hvad vi kan for at få din vare sendt af sted til dig hurtigst muligt.

Vi benytter flere forsendelsesdistributører – PostNord, GLS og UPS. Vi vælger den, der kan sikre den hurtigste levering til din bopæl. Leveringstiden er oftest 4-6 hverdage i Danmark. Leveringstiden kan variere på forsendelse til udlandet.

Pris
Fragtomkostninger er kr. 49,- pr. ordre. Vi tilbyder fri levering ved køb over kr. 449,-

Tracking
Du modtager en bekræftelsesmail, når din ordre er sendt. De fleste af vores forsendelser vil have et trackingnummer, så du kan følge pakken. I enkelte tilfælde vil trackingnummer dog ikke være muligt. Hvis varen ikke er modtaget i løbet af 8 hverdage efter ordrebekræftelsen fra Poster Family, kontakt os venligst på hello@posterfamily.com

Er pakken/og eller indholdet beskadiget, når du modtager det, vil vi anbefale at du hurtigst muligt retter henvendelse til os.