Familien Bak

Utraditionel. Dynamisk. Målbevidst.

Familien Bak er forbundet af kraftfulde, lyse farver med stor grafisk styrke skabt ud fra en utraditionel skrifttype, der gør plakaterne unikke og iøjenfaldende.

Familien Bonde

Kærlig. Fredfyldt. Inspirerende.

Familien Bondes visuelle udtryk er skabt ud fra et samarbejde med Zennie & Martin i forbindelse med udgivelsen af deres nye bog "Ren (Selv)Kærlighed Med Super Bowls".

Familien Faust

Traditionel. Seriøs. Overraskende

Familien Faust er en opdateret version af den klassiske kontorkalender med bløde pastellfarver og spark af iøjenfaldende neonfarver. Kan tilpasses efter egne ønsker.

Familien Kragh

Nostalgisk. Lineær. Diskret.

Familien Kragh er en opdatering af et klassisk udtryk med naturens organiske farver i centrum. En lineær struktur skaber en funktionel og smuk harmoni.

Familien Kvist

Æterisk. Blødt. Dristigt.

Familien Kvist har et friskt og rent udtryk både i form og funktion. Med en stærk, sort skrift mod en blomstret baggrund af beroligende pastelfarver skabes en smuk kontrastfuldhed.

Familien Nord

Skarpt. Autentisk. Moderne.

Familien Nord forener stilfuldt kontrasten mellem den moderne, sorte skrift og rene hvide baggrund, for et nemt og funktionelt overblik over både hverdag og gøremål.

Familien Schmidt

Enkelthed. Minimalisme. Styrke.

Familien Schmidt indfanger grafisk en skandinavisk stemning. Med en slående sort baggrund og krystalklar hvid skrift fremstår plakatfamilien skarpt med et poleret, men stadig blændende udtryk.