Hvem er vi?

Vores historie
Alle idéer tager udgangspunkt i et behov. Vores var ret enkelt: en famile har behov for struktur for at trives og udvikles.

Vi erfarede i vores eget familieliv, at der manglede effektive værktøjer til at inspirere vores børn i en travl hverdag. Hvorfor lægger vi strategier for vores virksomheder, men ikke for vores familier? Hvorfor findes der et hav af værktøjer til at klare vores forretning og lederskab bedst muligt, når vi ingen har derhjemme? Så vi satte os for at udvikle en unik, hjertevarm og æstetisk løsning.

Vi er Poster Family.

Vi tror på, at familieliv skal bevæge sig omkring trivsel, kreativitet og at have det sjovt sammen.
Vi har skabt et univers, hvor man kan købe funktionelle og smukt designede plakater til enhver smag, som hjælper familier med at blive stærkere og sundere både sammen og som individer. Værktøjer til at udfordre hjernen og kæle for øjet, alt imens vi bliver mere organiserede.

De eksperter og influencers som samarbejder om at udvikle Poster Family, er bevidste om verden omkring dem og besidder en oprigtig og visionær tilgang til ønsket om at gøre en forskel for vores børn og for deres forældre, som har ansvaret for deres vej ud i livet.

Vi har et ønske om at inspirere familier gennem vores produkter, til at organisere hverdagen og gøre mere plads til samvær og alt det sjove.
Vi er et mindre team med kæmpe ambitioner, og vi glæder os til at præsentere vores plakater og prints til alle familier, som ønsker en mere funktionel og sjov hverdag.

Poster Family er passionerede omkring at inspirere til balance i familielivet, og vi er passionerede omkring funktionelt og smukt design. Vores plakatdesign udkommer i forskellige kollektioner. Vi refererer til hver kollektion som ‘plakatfamilie’, og de består af 10-15 plakater. Du kan dekorere dit hjem med den samme plakatfamilie eller mix’n’match fra rum til rum.

Alle vores plakater er printet på mat papir af højeste kvalitet med håndkraft og respekt.